Aflysninger og returret

Din afkølingsperiode og ret til at annullere en ordre

Som detailforbruger har du 14 kalenderdage fra dagen efter en vares fysisk levering til at give os besked om, at du ønsker at returnere en vare. Du har derefter yderligere 14 kalenderdage fra det tidspunkt til faktisk at returnere varen eller fremlægge bevis for returneringen, hvis den allerede er gennemført. Du skal afholde de direkte omkostninger ved returnering af varerne. Ved returnering af varer refunderes din betaling via den originale betalingsmetode (f.eks. Paypal til Paypal eller Bank til Bank). Hvis ordren allerede er sendt, bedes du kontakte os med det samme (da vi muligvis stadig kan stoppe leveringen) eller på anden måde sende varen tilbage til vores UK eller europæiske adresse for fuld refusion - men bedes vedlæg dine ordreoplysninger, så vi kan behandle dette hurtigt og effektivt. Annulleringsperioden udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du erhverver fysisk besiddelse af de endelige varer (eller erhverves på dine vegne af en anden tredjepart end transportøren og angivet af dig).

Behandler refusioner

Vi refunderer altid købere inden for 14 kalenderdage, men normalt meget hurtigere, når vi først har modtaget den returnerede vare eller beviset for returnering. Vi refunderer dine oprindelige omkostninger ved udgående porto, men ikke omkostningerne ved returnering af varer (medmindre varen oprindeligt blev sendt ved en fejltagelse eller er defekt). Vi kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller du har fremlagt bevis for, at vi har sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligst. Du skal sende varerne tilbage eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler din tilbagetrækning fra denne kontrakt til os. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne tilbage inden perioden på 14 dage er udløbet.

Ingen genopfyldningsgebyrer

Du er kun ansvarlig for enhver formindsket værdi af varerne som følge af anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Hvis du ønsker at returnere en brugt vare (efter fristen på 14 dage ovenfor), bedes du sende en e-mail til info@dermfix.eu for at diskutere, om vi kan hjælpe, og i dette tilfælde kan det være nødvendigt at opkræve et påfyldningsgebyr.

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, Østrig
E-mail: info@dermfix.eu

Angiv klart din beslutning om at trække sig ud af kontrakten. Denne erklæring kan afgives pr. Post, fax eller e-mail. Vi bekræfter derefter modtagelsen af ​​din annullering. For at overholde 14-dages annulleringsfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din kommunikation inden udtrædelsesfristen.


Eksempel på information, vi har brug for for at behandle en annullering:

Send til:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, Østrig
E-mail: info@dermfix.eu

Jeg / vi [*] meddeler hermed, at jeg / vi [*] opsiger min / vores [*] salgskontrakt med følgende varer:

Bestilt den [*] / modtaget den [*]:

Forbruger (s) navn:

Adresse til forbruger (e):

Forbruger (s) underskrift:
(kræves kun, hvis denne formular sendes på papir).

Dato:

[*] Slet efter behov.
Udelukkelser

Ovenstående rettigheder gælder ikke for følgende kontrakter:

• Kontrakter om levering af varer, der er lavet i henhold til forbrugerens specifikationer eller er tydeligt tilpassede.

• Kontrakter om levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til returnering, og som ikke blev forseglet efter levering.

• Business to Business-kontrakter, der ikke er omfattet af forbrugerloven.